flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

З Днем Державного Прапора та Днем Незалежності України!

10 жовтня 2019, 15:14

Шановні співвітчизники!

Щиро вітаємо Вас з Днем Державного Прапора та наступаючим Днем Незалежності України!

Ці свята мають велике загальнодержавне значення як свята суспільної злагоди і миру, доброго єднання людей в ім’я процвітання рідної країни.

Символом нашої незалежної Батьківщини є Державний прапор, – втілення національної єдності, честі та гідності. Під його знаменом багато поколінь українців йшло до проголошення самостійної України. Під ним український народ утвердив віковічну ідею про державність і самостійність. Це прапор миролюбства. Його барви – блакить неба і зерновий лан, він нагадує наше літо. Його ми маємо берегти і шанувати як найвищу національну святиню.

День Незалежності в серцях українців став символом самоствердження, відчуття волі та суверенності. Ми відстояли своє право продовжувати творити історію державності.

Ця визначна дата навіки увійшла в історію молодої держави золотою сторінкою її біографії, започаткувала нову епоху в житті нашого народу, законодавчо закріпила його вікові демократичні прагнення до національного відродження, духовної свободи, економічного зростання, культурного піднесення.

Нехай не вичерпується джерело вашої віри, надії і любові до рідної землі, енергії і впевненості у власних силах. Зичимо Вам міцного здоров'я, благополуччя, миру та добра в кожній оселі.

З повагою,колектив територіального управління.