flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Вітання з нагоди Дня Державного Прапора та Дня Незалежності України

23 серпня 2018, 09:38

Шановні колеги, від щирого серця вітаю вас

з Днем Державного Прапора та Днем Незалежності України!

 

Ці свята втілюють в собі давнє прагнення нашого народу до свободи та самовизначення. Це нагадування про високу ціну і значення суверенітету й символів України – держави українського народу, право на свободу якої виборювали і виборюють сьогодні тисячі справжніх патріотів. З давніх часів українці прагнули жити вільно та сповідувати свої традиції на рідній землі.

Сьогодні ми є свідками змін, які мають доленосне значення для майбутнього нашої держави, загартовують дух української самосвідомості, виховують в кожному повагу до своєї Батьківщини та її символів.

Безумовно, ці роки незалежності стали випробовуванням для всіх українців. Спільними зусиллями ми щороку будуємо та вдосконалюємо нашу незалежну Європейську державу.

З нагоди цих важливих для кожного українця свят бажаю всім міцного здоров’я, родинного затишку, добробуту, миру, благополуччя та нових вагомих трудових звершень на благо України.

 

В.о. начальника управління                                                                                                                          В.І. Черняк