flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Лекція з мінної безпеки, яку презентували FSD Ukraine Швейцарський фонд протимінної діяльності

16 серпня 2024, 14:48

16.08.2024 року в Територіальному управління Державної судової адміністрації України у Харківській області відбулася лекція з мінної безпеки, яку презентували представники FSD Ukraine Швейцарський фонд протимінної діяльності, що фінансується проєктом PMWRA.

На захід були запрошені працівники теритоіального управління.

Команда з інформування та просвіти населення FSD Ukraine Швейцарський фонд протимінної діяльності прагнуть зробити навчання з мінної безпеки цікавим та ефективним для кожного – лекції створені, щоб інформувати про основні ознаки територій, забруднених вибухонебезпечними предметами – мін та боєприпасів, якими забруднена територія України.

Лекції фахівців з інформування цікаві та корисні – підхід більше базується на фактах та інформації. Це детальні демонстрації з реалістичними моделями мін, отримання слухачами практичних знань, які можуть допомогти в реальних життєвих ситуаціях.

Спікери також вчили головним правилам поведінки на випадок зустрічі з вибухонебезпечними залишками війни та пояснювали, як убезпечити себе від небажаних наслідків таких несподіваних небезпечних знахідок.

Друковані матеріали, які доповнюють та дають можливість закріпити почуту інформацію з правилами мінної безпеки були роздані всім присутнім. Постійне нагадування алгоритму поведінки сприятиме закріпленню тих знань, які необхідні для збереження життя.

Пам’ятайте, що безпека це – пріоритет та обовʼязково дотримуйтесь життєво важливих заходів безпеки!