flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Судові охоронці Харкова змагалися за звання найкращого гирьовика

07 березня 2024, 09:55

 

Спортивні змагання на першість територіального управління з гирьового спорту присвячені п’ятій річниці створення Служби судової охорони. Також у березні має відбутися турнір з мініфутболу та настільного тенісу.

 

6 березня, чотири команди гирьовиків територіального управління Служби судової охорони у Харківській області змагались за призові місця та нагороди Спортсмени демонстрували свою спритність, силу у поштовху та ривку гирі вагою 24 кг у відкритій ваговій категорії. На виконання вправи кожному учаснику відводилося 10 хвилин. Порядок виступів команд визначався жеребкуванням.

 

 

 

За результатами змагань перше місце посіла команда 3 підрозділу охорони, яка набрала 182 бали. Особливо хочемо відзначити командира підрозділу Володимира Сергієнка, який здобув 80 балів в загальнокомандному заліку. Друге місце виборола команда командування територіального управління. Третє місце зайняла команда 2 підрозділу охорони, набравши 147 балів, поступившись 1 балом команді, яка виборола 2 місце. Приз глядацьких симпатій отримала команда 1 підрозділу охорони.

 

 

 «Попри важкий час, який сьогодні проживає не тільки прикордонна Харківщина, а й вся Україна розвиток спорту є важливим показником для незламності. Спорт, у першу чергу, це не тільки гарт тіла, а й духу. Вміння та витривалість, яку сьогодні продемонстрували судові охоронці ще раз доводить, що в єдності сила», — зазначив Начальник територіального управління Служби судової охорони у Харківській області Андрій Марущенко.

 

Колектив територіального управління вітає переможців змагань і бажає їм нових спортивних досягнень та цікавих поєдинків.