flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Більше ножів, але менше вогнепальної зброї: що несли на судові засідання Харківщини відвідувачі у листопаді.

05 грудня 2023, 13:41

У листопаді відвідувачі судів несли менше заборонених предметів до судових установ Харкова та Харківської області. Загалом кількість виявлених предметів становить 4 285 одиниць. Це на 737 одиниць менше, у порівнянні з жовтнем.

 

 

Проте, вогнепальну зброю та пристрої для відстрілу патронів, споряджених гумовими кулями брали з собою харків'яни до Дзержинського, Комінтернівського, Київського та Ленінського районних судів  Харкова. Натомість відвідувачі Київського, Московського, Ленінського та Дзержинського районних судів прихопили з собою ножі та інші загострені предмети.

 

 

  

В області значну кількість вогнепальної зброї не допустили до пронесення у Балаклійському районному суді. Натомість у Зміївському, Красноградському, Дергачівському районних судах та Первомайському міськрайонному суді несли ножі, ножиці, викрутки або аналогічні загострені предмети.

В цілому попереджено: вогнепальна зброя – 108 од., пристрої для відстрілу патронів, споряджених гумовими кулями – 109 од., патрони, у тому числі й споряджені гумовими кулями – 2796 од., ножі – 670 од., ножиці, викрутки або аналогічні загострені предмети – 205 од., балончики, споряджені речовинами сльозогінної та дратівної дії – 391 од., електрошокові пристрої – 6 од..

 

Служба судової охорони нагадує відвідувачам про необхідність дотримуватись правил відвідування судів, задля безпеки кожного учасника судового процесу.

 

Пресслужба

територіального управління

Служби судової охорони у Харківській області

0666953317 - Вікторія