flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Дніпрі відбувся чемпіонат України з кікбоксингу WKA: судові охоронці з Харківщини вибороли «золото» та «срібло»

20 листопада 2023, 13:23

Чемпіонат України з кікбоксингу WKA проходив з 18 по 19 листопада у м. Дніпро серед дорослих, юніорів та юнаків. Загалом було зареєстровано 227 учасників збірних команд з Житомирської, Харківської, Луганської Донецької, Миколаївської, Винницької, Київської, Дніпропетровської та Полтавської областей.

 

Два співробітника територіального управління Служби судової охорони у Харківській області увійшли до збірної команди з Харкова: багаторазовий чемпіон України та дворазовий чемпіон світу з кікбоксингу WСFF, старший сержант Вадим Ісмаілов та сержант В’ячеслав Веремчук.

Вадим Ісмаїлов виступав у важкій вазі до + 95 кг, і за результатами змагань виборов «золото». У двобоях він переміг двох спортсменів із Донецької області (за наявною перевагою та за балами), а у фіналі нокаутував спортсмена з Лисичанська.

Виступ В'ячеслава Веремчука на чемпіонаті з кікбоксингу був дебютним. Харків'янин виступав у надважкій вазі понад 100+ кг. Колишній борець виграв два поєдинки з трьох, завоювавши «срібло».

«В’ячеслав вперше виступав на чемпіонаті України з кікбоксингу. Хоча ми тренуємось менше, аніж пів року, він показав відмінний результат», — зазначив тренер та спортсмен Вадим Ісмаілов.

Завдяки цим перемогам судові охоронці здобули право представити Україну на змаганнях з кікбоксингу у квітні 2024 року в Італії м. Сан-Марино.

Колектив територіального управління Служби судової охорони у Харківській області вітає колег із зайнятими призовими місцями й бажає нових звершень та перемог.