flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Наказ Державної судової адміністрації України від 28 квітня 2012 року № 48 "Про втрату чинності наказу від 9 квітня 2012 року № 36"

03 травня 2012, 10:27

ДЕРЖАВНА СУДОВА АДМІНІСТРАЦІЯ УКРАЇНИ

 

Н А К А З

 

 

     28 квітня 2012р.                            м. Київ                                              № 48                                                                  № _______

 

 

 

Про втрату чинності наказу

від 9 квітня 2012 року № 36

 

У в’язку з прийняттям Закону України "Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо впорядкування податкового декларування", відповідно до частини п’ятої статті 147 Закону України "Про судоустрій і статус суддів",

 

НАКАЗУЮ:

 

1. Визнати таким, що втратив чинність наказ Державної судової адміністрації України від 9 квітня 2012 року № 36 "Про затвердження Порядку оприлюднення на офіційному веб-сайті судової влади копії декларації про майновий стан і доходи (податкової декларації) судді, поданої до органу державної податкової служби за своєю податковою адресою".

2. Відділу інформаційних технологій та забезпечення ведення реєстру судових рішень управління організаційного забезпечення діяльності судів:

2.1. розмістити цей наказ на офіційному веб-сайті судової влади;

2.2. Вжити заходів щодо:

- повернення копій декларацій про майновий стан і доходи (податкової декларації) суддів, які надійшли до Державної судової адміністрації України від суддів особисто або відповідальної особи суду;

- видалення копій декларацій про майновий стан і доходи (податкової декларації) суддів, які надійшли на електронну адресу declar@court.gov.ua.  

         3. Управлінню організаційного забезпечення діяльності Державної судової адміністрації України надіслати цей наказ до Верховного Суду України, вищих спеціалізованих судів, апеляційних судів, територіальних управлінь Державної судової адміністрації України, державного підприємства "Інформаційні судові системи".

4. Начальникам територіальних управлінь Державної судової адміністрації України:

4.1. надіслати цей наказ до місцевих судів;

4.2. вжити заходів щодо повернення копій декларацій про майновий стан і доходи (податкової декларації) суддів, які надійшли до територіальних управлінь від суддів особисто або відповідальної особи суду.

5. Контроль за виконанням наказу покласти на заступника Голови В.Півторака.

        

 

 

Голова                                                                                                   Р.Кирилюк