flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Судовий охоронець з Харківщини виборов «бронзу» на чемпіонаті України з гирьового спорту

09 жовтня 2023, 12:59

Чемпіонат України з гирьового спорту проходив з 05 по 08 жовтня, на базі спортивного комплексу Національного університету біоресурсів і природокористування України (м. Київ). Змагання були організовані Союзом Гирьового Спорту України. Судовий охоронець з Харківщини Вадим Ісмаілов виборов третє призове місце.

Змагання проводилися серед юніорів, дорослих та ветеранів. Чоловіки виступали у категоріях – 68 кг, 78 кг, 95 кг та +95 кг. За першість боролися 700 спортсменів з усіх куточків України. Вадим Ісмаілов виступив у ваговій категорії понад 95 кг у «гвардійському ривку». Він здобув 178 балів й посів третє місце серед 8 спортсменів даної категорії.

«Гвардійський ривок» гирі вгору замість класичних 10 хвилин триває – 12. При цьому без обмежень дозволяється змінювати хват спортивного предмета.

Загалом, у програмі чемпіонату спортсмени змагалися у кількох дисциплінах: двоборство, довгий цикл, ривок, естафета та 30-хвилинний марафон з підняття гирі. Універсальність гирьового спорту полягає у розвитку всіх фізичних якостей — сили, витривалості, спритності та працездатності спортсмена.

Колектив територіального управління Служби судової охорони у Харківській області вітає Вадима з перемогою й бажає нових звершень на спортивній ниві!