flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Чемпіонат Фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» України

15 вересня 2023, 14:24

 

 

З 13 по 14 вересня у Львові відбувся чемпіонат Фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» України з неолімпійських видів спорту за програмою комплексних змагань «Динаміада – 2023». Загалом на змаганнях було представлено 7 збірних команд, сформованих із 42 спортсменів.

Виборювали першість представники Служби судової охорони, Національної гвардії України, Служби безпеки України, Державної прикордонної служби України, Національного антикорупційного бюро України та курсанти навчальних закладів силових структур. Жеребкування учасників відбувалося «сліпим» жеребом після зважування.

 

 

  

Свою майстерність спортсмени демонстрували у таких вагових категоріях: до 57 кг, до 64 кг, до 71 кг, до 79 кг, до 88 кг, до 98 кг та  понад 98 кг.

Збірну команду Служби судової охорони представили спортсмени з Вінницького, Хмельницького, Одеського та Харківського територіальних управлінь.

  

Харків’янин Сергій Ільченко змагався у категорії до 88 кілограмів. Судовий охоронець боровся за третє місце у командному заліку, але в останньому поєдинку поступився супернику.

Нагадаємо, змагання з неолімпійських видів спорту серед представників силових структур триватимуть до середини листопада. Попереду змагання у жовтні з легкої атлетики та в листопаді — з гирьового спорту.

З гирьового спорту територіальне управління Служби судової охорони у Харківській області представлятиме майстер спорту з міжнародного класу, багаторазовий чемпіон України та дворазовий чемпіон світу з кікбоксингу WKF Вадим Ісмаілов.