flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

НАЙКРАЩИЙ ПРОЯВ ЛЮДЯНОСТІ ТА ПАТРІОТИЗМУ: СУДОВІ ОХОРОНЦІ ХАРКІВЩИНИ ДІЛИЛИСЯ КРОВ’Ю З ВІЙСЬКОВИМИ

07 вересня 2023, 09:13

Судові охоронці відгукнулися на прохання Харківського обласного центру служби крові й задонатили необхідну кров та плазму для потребуючих.

У соцмережах Харківський обласний центр служби крові розмістив оголошення про потребу у донорстві всіх груп крові.

«Ми цінуємо високий моральний дух цивільних, але звикли казати правду: донорської крові потрібно більше(!), ніж ми встигаємо збирати», — зазначалося у повідомленні.

На жаль, Харківська область постійно перебуває під щільним вогнем окупантів. Щодня надходять повідомлення про поранених мирних мешканців, що проживають у прифронтових територіях та військових, що стримують окупантів на Куп’янсько-Лиманському напрямку.

Тож, десять співробітників територіального управління Служби судової охорони у Харківській області, що є постійними учасниками донорських донацій здали необхідну рідину. Зокрема, частина зібраної крові буде передана на потреби поранених військовослужбовців, що проходять лікування в Інституті патології хребта та суглобів iм. проф. М. I. Ситенка.

Будь-яка допомога у такий важкий час для нашої країни є найкращим проявом людяності та патріотизму. Кожна крапля крові — крапля добра — врятоване життя!