flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Урочисті заходи, присвячені Дню Державного прапора України

23 серпня 2023, 14:23

 

 

У територіальному управлінні Служби судової охорони у Харківській області відбулися урочистості, присвячені до Дня Державного Прапора України та 32-ї річниці проголошення Незалежності України.

 

 

 

 

 

  

 

 

Начальник територіального управління Служби судової охорони у Харківській області полковник Служби Андрій Марущенко привітав колектив зі святом.

 

 

  

 

«Дев’ятий рік поспіль День народження нашої країни проходить з гірким присмаком війни. Щодня, ми втрачаємо кращих синів та дочок, які схиляють голови за Незалежність України. Щоночі ворожі ракети летять у наші домівки, руйнують їх та вбивають наших дітей. На думку ворога, всі ці дії мають зламати нашу оборону та наш дух, але він помиляється! Ми стояли, стоїмо і будемо стояти! Служба судової охорони, на сьогодні, є міцним щитом безпеки. Адже, кожен із нас має наближати українську Перемогу й не давати загарбнику, ані найменшого міліметра нашої землі. Тож тримаймо однострій та рухаймось разом до Перемоги!», — зазначив Андрій Марущенко.

З нагоди державного свята співробітникам територіального управління були надані звання, вручені нагороди та грамоти.

Крім того, переможці територіальної спартакіади отримали цінні подарунки від Первинної профспілкової організації територіального управління.