flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ВИСТУПАЄ САМ ТА ТРЕНУЄ МАЙБУТНІХ ЧЕМПІОНІВ: СУДОВИЙ ОХОРОНЕЦЬ З ХАРКІВЩИНИ ВИБОРОВ ЗОЛОТО НА ЗМАГАННЯХ З КОМБАТ СПОРТУ WFL

04 липня 2023, 09:33

Відкритий онлайн-турнір з Комбат спорту WFL з самооборони для юнаків та дорослих проходив з 28 по 30 червня. У ньому взяли участь 248 спортсменів з 21 області України та одна спортсменка з Німеччини. Судовий охоронець Вадим Ісмаілов з Харківщини завоював «золото».

Через воєнний стан турнір проходив у онлайн-режимі за місцем тренування. Найкращих спортсменів суддівська рада визначала за трьома категоріями: краща техніка, чітке виконання прийомів та дотримання спортивної етики. Кожен учасник мав показати прийоми самооборони зі зброєю (холодна та вогнепальна зброя) та без зброї.

Співробітник Служби судової охорони у Харківській області Вадим Ісмаілов виступав як учасник та тренер шести вихованців (2 дівчат та 4 молодших юнаків та юнаків) віком від 10 до 16 років.

За результатами змагань судовий охоронець Вадим Ісмаілов виборов «золото» (серед чоловіків до 40 років), а його вихованці завоювали — 2 «золота», 4 «срібла» та 1 «бронзу».

Переможці змагань продовжать боротьбу за першість на Всеукраїнському турнірі з кікбоксингу ISKA у липні цього року у м. Бровари.

До відома, контролер II категорії взводу швидкого реагування територіального управління Служби судової охорони у Харківській області Вадим Ісмаілов тренує спортсменів понад 13 років. Тривалий час він був інструктором з рукопашного бою у 95-тій окремій десантно-штурмовій бригаді.