flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Новий навчальний рік та поповнення лав: Судові охоронці Харківщини продовжують забезпечувати порядок у судах

02 лютого 2022, 10:59

Сьогодні, 01 лютого, лави Територіального управління Служби судової охорони у Харківській області поповнили 4 нові співробітники. Усі вони пройшли етап відбору з фізичної підготовки,  індивідуальної співбесіди та стали переможцями. Новообрані співробітники Служби забезпечуватимуть порядок у судах Харківщини.

Загалом заяви на заміщення вакантних посад подало 8 учасників, із них тільки половина  змогла подолати етапи відбору.

Привітав новобранців зі складанням Присяги та вручив посвідчення й жетони Начальник територіального управління Служби судової охорони у Харківській області Андрій Марущенко.

Також він  наголосив на  важливості покладених обов’язків та зауважив, що кожен співробітник, який заступає в наряд є обличчям Служби. Побажав всім плідної  праці та бути вірними прийнятій Присязі.

Для новоприйнятих співробітників стартував тижневий курс з професійної підготовки, після чого вони складуть заліки й заступлять до несення Служби у судові установи Харкова та Харківської області.

Крім того, з 01 лютого  для всіх співробітників Служби розпочався новий навчальний рік, що  триватиме до кінця листопада. За цей період вони мають пройти навчальні тренінги зі службової підготовки та скласти  підсумкову атестацію.

Нагадаємо, минулого року співробітники Служби виявили й не допустили до пронесення близько 30 532 предметів, що несуть загрозу для життя людей. Це - боєприпаси, вогнепальна, газова зброя та пристрої для відстрілу патронів, споряджених гумовими чи аналогічними за своїми властивостями метальними снарядами несмертельної дії, балончики, споряджені речовиною сльозогінної чи дратівної дії, колючо-ріжучі предмети тощо.