flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Співробітники Служби судової охорони Харківщини долучилися до "Марафону, який ніхто не хоче бігти".

17 січня 2022, 09:17

Судові охоронці Харківщини долучилися до акції "Марафон, який ніхто не хоче бігти". Його мета – привернути увагу міжнародної спільноти до російської агресії на Донбасі.

15 січня 2022 року співробітники Служби судової охорони долучилися до забігу, започаткованого у листопаді 2021 року за кілометр від лінії фронту в українському селищі Нью-Йорк, що на Донеччині.

Старший сержант Служби Григорій Антощенко та капрал Служби Саад Рамазан Хамуд Мохамед Наджи подолали дистанцію у 21 кілометр. Також вони отримали пам’ятні медалі з дизайном Юрка Гуцуляка, які  містять частинки, використаної гільзи із зони бойових дій.

 Крім того, кожен учасник марафону отримав свій стартовий набір, що містить: стартовий номер з фактами про війну; листівки зі світлинами відомого українського фотографа Олександра Чекменьова, які були  зроблені в українському Нью-Йорку.

 Нагадаємо, "Марафон, який ніхто не хоче бігти"   розпочали восени минулого року  п’ятеро людей, життя яких пов’язане з війною: військовий, медик, військовий журналіст, волонтерка та переселенка. Загалом до акції вже долучилося близько 40 тисяч бігунів з 57 країн світу: з Німеччини, США, Польщі, Сербії, Туреччини, Канади, Швеції, Литви, Марокко, Австрії, Нідерландів, Норвегії, Чилі, Швейцарії, Словаччини, Ірану, Таїланду, Індії, Нової Зеландії, Китаю, Японії та інших.

Кожен охочий може зареєструватись на марафон безкоштовно на сайті marathonnoonewantstorun.org та підтримати Україну у боротьбі проти російської агресії на Сході України.