flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Вітання з Новим роком та Різдвом Христовим від територіального управління ССО у Харківській області

31 грудня 2021, 08:48

Шановні колеги та друзі, вітаю Вас з Новим роком та Різдвом Христовим!

Рік, що минає був плідним і дав нашій команді можливості продемонструвати свої професійні навички та довести суспільству, що Служба судової охорони завжди стоїть на варті громадського порядку та правосуддя.

Нині на Харківщині 32 об’єкти, що перебувають під опікою нашої Служби. Ми щоденно надаємо захист суддям та працівникам судів під час проведення резонансних засідань, убезпечуємо відвідувачів судів від посягання на їх життя та здоров’я. Ми постійно вдосконалюємо свої професійні навички та намагаємось бути кращими у своїй справі. Так, команда бодігардів нашого управління стала однією з найкращих серед команд України.

Щастило нам цього року і на спортивній ниві: новостворена футбольна команда територіального управління вийшла на четверту сходинку турнірної таблиці у фіналі чемпіонату ХОО ФСТ «Динамо» України з міні-футболу пам'яті В. В. Фоміна.

Колектив територіального управління протягом року підтримував  вихованців Харківського дитячого будинку «Родина» та дарував дітям теплоту своїх сердець. Ми, неодноразово на волонтерських основах, поповнювали банк крові для Харківського обласного Центру служби крові й завжди допомагали тим, хто звертався до нас за допомогою.

Впевнений, що попереду ще багато нових звершень та яскравих подій. Тож, нехай 2022 рік буде для Вас багатим на добро, щедрим на успіхи і вдачі, везіння. Веселих вам колядок, щедрих подарунків, примноження добрих справ, удачі, терпіння і віри в чудеса!

 

З повагою

начальник територіального управління

Служби судової охорони у Харківській області

 Андрій МАРУЩЕНКО