flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Буденне життя забарвлюється яскравими фарбами: судові охоронці Харківщини привітали малечу зі святом

20 грудня 2021, 11:31

Співробітники територіального управління Служби судової охорони у Харківській області у переддень свята Святого Миколая передали вихованцям Харківського дитячого будинку «Родина» солодкі подарунки та фрукти.

За давньою українською традицією кожного року, на Миколая, чемні діти отримують подарунки, неслухняні – різочки. Зібравши солодкі пакуночки, судові охоронці Харківщини, вирушили до підшефного закладу - дитячого будинку «Родина», де виховуються діти з особливими потребами та діти, які опинилися у тяжких життєвих обставинах. На сьогодні їх – 58.

  • - І дорослі, і малеча вірять в чудеса на Миколая. Це той казковий час, коли наше буденне життя забарвлюється яскравими фарбами доброти та милосердя, коли дорослі можуть подарувати дітям різдвяні дива, - зазначив Начальник відділу організації охорони та підтримання громадського порядку полковник Служби Олександр Росляков. – Для наших співробітників вже стало доброю традицією щорічно вітати маленьких друзів. Головне вірити й всі мрії мають обов’язково здійснитися.

Колектив дитбудинку віддячив судовим охоронцям за увагу до малечі листом подяки.

«Ми вдячні вам за святкові подарунки, які наші вихованці отримали до Дня Святого Миколая та новорічних свят. Висловлюємо щиру подяку та за небайдуже ставлення до дітей, людяність та щедрість, за увагу до проблем нашого закладу. Бажаємо успіхів у всіх ваших починаннях», - йдеться у документі.

Нагадаємо, співробітники територіального управління третій рік поспіль підтримують вихованців комунального закладу. Допомагали особистими засобами захисту та асептичними речовинами при виникненні пандемії COVID-19, купували оргтехніку та озеленювали подвір’я дитячого будинку насадженнями.

Уваги й доброго спілкування ніколи багато не буває – пам’ятаймо про це!