flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Співробітники Територіального управління Служби судової охорони у Харківській області спільно з правоохоронцями не допустили спроби зриву розгляду резонансної справи у приміщенні Харківського апеляційного суду

02 жовтня 2020, 12:49

01 жовтня 2020 року у приміщенні Харківського апеляційного суду проведено резонансне судове засідання зі зміни міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою підозрілим особам.

З метою забезпечення надійної безпеки учасників судового процесу, а саме недопущення провокацій, особливо пронесення до приміщень Харківського апеляційного суду заборонених та суспільно-небезпечних предметів судові охоронці взяли під ретельний контроль проходження до будівлі суду всіх відвідувачів.

Співробітники Служби допускали до зали судового засідання лише осіб, внесених судовими розпорядниками до відповідних списків, перед залом судового засідання несли службу відповідні наряди.

При проведенні мітингу в підтримку затриманих, який відбувся біля головного входу до Харківського апеляційного суду надзвичайних подій не трапилось.

Засідання закінчилося без порушень громадського порядку завдяки  посиленим заходам з боку Служби судової охорони.

Обстановка навколо Харківського апеляційного суду знаходиться під повним контролем співробітників Служби судової охорони та Національної поліції.