flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Взято участь у засіданні Харківської ради з питань правосуддя

25 лютого 2019, 16:32

 

22.02.2019 на базі Національного юридичного університету ім. Я. Мудрого відбулось засідання Харківської ради з питань  правосуддя, тема обговорення: «Електронне правосуддя». Від територіального управління участь у заході взяла головний спеціаліст відділу організаційного забезпечення діяльності судів та судової статистики Наталя Малишкіна.

Зі вступним словом до присутніх звернулись: керівник проекту Довидас Віткаускас, міжнародний експерт Карстен Манке, та проректор університету В’ячеслав Комаров.

В ході засідання Ліна  Гришкевич, заступник директора національної судової адміністрації Литви, експерт Проекту ЄС «Право-Justice», розповіла про досвід Литви у запровадженні електронного суду.

Про інформаційні  технології у цивільному судочинстві та право на справедливий суд доповіла к.ю.н., доцент кафедри цивільного процесу університету – Наталя Сакара.

Також з презентацією досвіду України у розбудові електронного правосуддя виступила Головний національний експерт з електронного правосуддя, Проект ЄС «Право-Justice»-Поліна Казакевич.