flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Між командами структурних підрозділів територіального управління Служби судової охорони у Харківській області пройшов футбольний турнір

01 квітня 2024, 10:42

 

 

Між командами структурних підрозділів територіального управління Служби судової охорони у Харківській області пройшов футбольний турнір

 

Захід присвячений до 5 річниці створення Служби судової охорони.

29 березня у Харкові на футбольному полі зустрілися чотири команди територіального управління. Це перший турнір судових охоронців у цьогорічному сезоні.

 

 

 

Відверто кажучи, ігри були яскравими, бо змагалися не просто команди, а підрозділи.

 

Турнір відкрила гра команд представників командування ТУ та 1 підрозділу охорони. На перших хвилинах команда командування територіального управління відкрила рахунок, проте через 5 хвилин гравці 1 підрозділу наздогнали суперників. Рахунок вирівнявся - 1:1. Завершуючи гру, судові охоронці здивували вболівальників з рахунком 2:1 на користь команди 1 підрозділу охорони. Переможним став гол, забитий командиром підрозділу Олександром Котенком.

 

Наступними грали 2 та 3 підрозділи охорони. Команда 2 підрозділу охорони забила у ворота суперників 8 голів. Гравці 3 підрозділу охорони вперто намагалися наздогнати суперника, і таки не дозволили завершити гру "сухим рахунком". Результат 8:1 на користь 2 підрозділу охорони.

 

У третій грі стосунки між собою з’ясовували команди командування територіального управління та 3 підрозділу охорони. Рахунок відкрив Дмитро Мудрий – гравець командування ТУ. Наприкінці гри рахунок зрівняв Микита Мікс. У підсумку ця зустріч завершилась з рахунком 2:2.

Четверта гра відбувалася між 2 та 1 підрозділом охорони з рахунком 5:3 на користь перших. Переможці зробили вагому заявку на перше місце у турнірі. 

 

П’яту гру зіграли команди 1 та 3 підрозділів охорони з рахунком 3:1.

Турнір завершували команди командування територіального управління та команда 2 підрозділу охорони.  Матч завершився з рахунком 1:6, на користь останніх.

Команди обрали тактику наступальних дій з активним залученням флангів, що призвело до напруженого тактичного протистояння. А небезпечні удари в площину воріт зробили гру емоційною та непередбачуваною. Варто зазначити про гру воротарів, які витягували складні м'ячі.

 

У підсумку І місце отримала команда 1 підрозділу охорони, ІІ місце виборола команда 2 підрозділу охорони, поступившись 3 очками, III місце посіла команда командування територіального управління, яка випередила  3 підрозділ охорони за рахунок різниці забитих і пропущених м'ячів.