flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Тимчасовий виконувач обов’язків Голови Служби судової охорони полковник Служби Віктор Мороз зустрівся з особовим складом територіального управління Служби судової охорони у Харківській області

03 липня 2023, 10:41

 

30 червня тимчасовий виконувач обов’язків Голови Служби судової охорони полковник Служби Віктор Мороз разом з тимчасовим виконувачем обов’язків начальника відділу по роботі з персоналом полковником Служби Андрієм Маланієм прибув до Харкова з робочим візитом.

Під час зустрічі обговорювалися пріоритетні питання щодо налагодження сталої роботи судів, органів та установ правосуддя, відновлення судочинства на деокупованих територіях Харківської області та питання безпеки судових установ, що повернули собі територіальну підсудність й відновлюють свою роботу. Також було досягнуто домовленостей щодо першочерговості взяття під охорону будівель Феміди Слобожанщини.

 

 

 

Під час візиту Віктор Мороз зустрівся з особовим складом територіального управління Служби судової охорони у Харківській області, вручив відомчі відзнаки та позачергові звання з нагоди Дня Конституції України. Два співробітники отримали нагрудні знаки «За відвагу в службі»

 

 

«Харків – місто незламних. Воно стало форпостом й вистояло, показало свою міць ворогу. Ми горді тим, що колектив територіального управління Служби судової охорони у Харківській області показав свою стійкість, не зрадив присязі та системі правосуддя. Незважаючи на будь-які перешкоди, гідно несе службу в довірених їм судових установах», – зазначив Віктор Мороз.

Тимчасовий виконувач обов’язків керівника апарату Харківського Апеляційного суду Олександр Ригін під час зустрічі розповів присутнім про тернистий шлях створення територіального управління та чотирирічну співпрацю з апеляційним судом м. Харкова. Він подякував колективу територіального управління Служби судової охорони у Харківській області за професіоналізм, всебічну підтримку та безпеку. Адже судові охоронці Харківщини, незважаючи на бойові дії у місті та області, стали надійним безпековим щитом.

 

Начальник територіального управління Служби судової охорони у Харківській області Андрій Марущенко подякував гостям за теплі слова та привітання.

 «Не дамо ворогу шансу завоювати жодного фронту: інформаційного, територіального, правового чи безпекового. Сила нашої нації – в єдності. Єдності сили, духу та волі. Попереду у нас ще багато звершень та планів, тож рухаймось тільки вперед», – зазначив Андрій Марущенко. 

 

Нагадаємо, що на сьогоднішній день територіальне управління служби судової охорони у Харківській області забезпечує охорону 32 об’єктів правосуддя. Воно є одним із перспективних територіальних управлінь, де впроваджена система цілодобового відеоконтролю за об’єктами. Це дозволяє судам Харкова та Харківської області 24/7 перебувати під цілковитою охороною