flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

НАРОДЖЕНИЙ У ДЕНЬ КОНСТИТУЦІЇ УКРАЇНИ, РЯТІВНИК ТА СУДОВИЙ ОХОРОНЕЦЬ — НАЗАР ГНІДИЙ

29 червня 2023, 11:00

З давніх часів люди вірять, що число, місяць та рік народження відіграють певну роль для людської долі. А особливо, коли ти народився на День Конституції в незалежній країні. Ти живеш і розвиваєшся разом із нею, на тобі відповідальність за завтрашній день.

Сьогодні, знайомимо вас з судовим охоронцем Назаром Гнідим, що стоїть на захисті та порятунку кожного, хто цього потребує. Він щодня підтримує громадський порядок у системі правосуддя й не допускає неповаги до суду. Завдяки пильній роботі тисячі контролерів по всій країні, сотні небезпечних предметів для життя людини лишаються поза межами судових засідань. Цей фактор викликає довіру суспільства та зміцнює повагу до Служби судової охорони загалом. Адже наша робота – це безпека кожного учасника судового процесу!

На правому березі річки Берестової за 101 км на південний захід від Харкова, розкинулось мальовниче містечко Красноград. Тут народився й виріс Назар Гнідий. У свої 33 роки, судовий охоронець спробував себе у різних професіях. Працював два роки вчителем фізичної культури, спробував себе у газовидобувній сфері та працював рятувальником у Державній службі надзвичайних ситуацій України в Дніпропетровській області. Професія пожежника вимагає бути серед перших, хто стоїть на захисті та порятунку кожного.

                                       

Пізніше вступив до лав Територіального управління Служби судової охорони у Харківській області, де і зараз продовжує захищати громадян, які перебувають у будівлях Феміди, здійснює охорону громадського порядку у Красноградському районному суді.

 

— Служба у судовій охороні — це не менш відповідально, аніж бути рятувальником. Від твоєї пильності та уваги залежить життя не одної людини. Ти маєш бути психологом, вміти спілкуватися з відвідувачами, контролювати аби не пронесли заборонені предмети до судової установи,— зазначає Назар. — Взагалі, безпекове питання для мене є пріоритетним.

 

Чоловік веде активний спосіб життя – займається спортом, грає у настільний теніс та футбол. Є фанатом українського футбольного клубу “Дніпро” та іспанського «Barcelona». Має родину, у нього підростає син Даниїл, якому наразі рік. Весь вільний час судовий охоронець намагається присвятити своїй родині.

 

  • Моя родина — це мій найміцніший тил. Весь всій вільний час намагаюсь присвятити вихованню свого сина. Він у мене ще маленький, але як педагог можу твердо сказати, що від того, яким виросте нинішнє покоління, залежить майбутнє нашої країни. Бо Україна — це не тільки традиції, архітектура та її територія. Україна — це, у першу чергу люди, які є творцями її історії.

                                                                                                                                                                  

Для судового охоронця все має бути чітко визначено та законно, так, як прописано в основному державному документі — Конституції України. Адже співробітник Служби має знати законодавство й вміло використовувати у службовій діяльності. Назар переконаний, що український народ, попри нелегкий для нього час, обов’язково виборе Перемогу над рашизмом і Україна обов’язково долучиться до родини європейських держав з розвинутою демократією!