flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

«ПОДАРУНОК ВІД ТАТА»: СУДОВІ ОХОРОНЦІ ХАРКІВЩИНИ ВІТАЛИ ДІТЕЙ ЗАГИБЛИХ ПОБРАТИМІВ

02 червня 2023, 14:32

Співробітники територіального управління Служби судової охорони у Харківській області привітали малечу у Міжнародний день захисту дітей.

Цьогоріч судові охоронці дарували теплоту своїх сердець дітям побратимів-нацгвардійців з 5 Слобожанської бригади, які загинули, захищаючи Харківщину від російських загарбників під час повномасштабного вторгнення. Акцію назвали: «Подарунок від тата», адже ми всі у боргу перед пам’яттю про героїв, які віддали за нашу свободу найцінніше – власне життя.

 

 

 

 

 

  

 

Запитавши у дітей, про що вони мріють, співробітники Служби спробували втілити бажання малечі у реальність. І ось, те, чого найбільше хотілось, тепер радуватиме маленьких харків’ян: солодощі, конструктори «Лего», рожевий самокат, фарби та іграшки, що розвивають тощо. Малеча віддячила охоронцям щасливими посмішками та міцними обіймами.

  

 

Нагадаємо: 1 червня відзначається День захисту дітей, започаткований у 1925 році на Всесвітній конференції у Женеві. Головна мета свята — привернути увагу громадськості до проблем дітей.