flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Співробітника Служби судової охорони у Харківській області ГРИГОРІЯ АНТОЩЕНКА нагороджено медаллю «За військову службу Україні»

17 травня 2023, 14:19

Судовий охоронець отримав нагороду згідно з Указом ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ ВОЛОДИМИРА ЗЕЛЕНСЬКОГО "Про відзначення державними нагородами України", за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі.

У лавах Служби судової охорони Григорій Антощенко з 2019 року, обіймав посаду командира І відділення взводу швидкого реагування. До цього він проходив службу у Державній прикордонній службі, де безпосередньо брав участь в АТО, зокрема у боях за оборону Мар’їнки (2016 рік). Нині судовий охоронець, мобілізований й несе службу в лавах ЗСУ. Медаль "За військову службу Україні" отримав за звільнення Харкова у 2022 році.

Колектив територіального управління Служби судової охорони у Харківській області вітає Григорія Анатолійовича з високою державною нагородою, бажає міцного здоров’я та висловлює глибоку пошану за незламність духу при  обороні нашої країни, зокрема Харківської області.