flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошується конкурс на заміщення вакантної посади державного службовця

23 червня 2015, 11:55

Територіальне управління державної судової адміністрації України у Харківській області, що знаходиться за адресою м. Харків, майдан Руднєва, 36 оголошує конкурс на заміщення вакантної посади державного службовця - провідного спеціаліста відділу кадрової роботи  ( тимчасово, на час знаходження основного працівника у відпустки по догляду за дитиною).

 Вимоги до кандидата: вища юридична освіта з освітньо-кваліфікаційним рівнем  магістра, або спеціаліста за спеціальністю «Правознавство», вільне володіння державною мовою, стаж роботи на державній службі не менше 1 року або стаж роботи за фахом в інших сферах управління не менше 2 років, володіння ПК.

 Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають до конкурсної комісії ТУ ДСА України у Харківській області такі документи:

- заяву про участь у конкурсі; заповнену особову картку (форма П-2 ДС) з відповідними додатками; дві фотокартки розміром 4 х 6 см; копії документів про освіту; декларацію про доходи за 2014 рік; копію документа, який посвідчує особу; копію військового квитка (для військовослужбовців або військовозобов'язаних); довідка про присвоєння ідентифікаційного номеру.

Додаткова інформація щодо основних функціональних обов’язків, умов оплати праці, переліку питань для перевірки знання законодавства з урахуванням специфіки функціональних повноважень надається за телефоном (057) 732-97-33.

Документи приймаються протягом 30 днів з дня оголошення конкурсу.